Dennis Blezer Tuinaanleg, Onderhoud en Verhuur

SIERBESTRATING

SIERBESTRATING LATEN LEGGEN?

Wij hebben ruime ervaring in het leggen van bestratingen en beschikken dan ook over alle benodigde ervaring en kennis.

Het aanleggen van bestrating in een tuin is een vak apart en daarom is het erg belangrijk dat het op de juiste manier gebeurt en niet verzakt. Al onze stratenmakers zijn vakkundig opgeleid en aan de fundatie van de bestrating doen wij zeker geen concessies.

Denkt u bij het veranderen van de bestrating in uw tuin eens na over het laten maken van een tuinontwerp, de lijnen van de bestrating bepalen namelijk de indeling van de tuin.

Dennis Blezer aanleg & Verhuur heeft reeds veel tuinen aangelegd in Zuid-Limburg en omgeving.

U kunt bij ons terecht voor alle voorkomende bestratingswerkzaamheden.

Wat wij ervan denken

De keuze van het soort bestratingsmateriaal kan vaak erg lastig zijn, kiest u voor kleine klinkertjes of voor het leggen van grote tegels, kiest u voor betonmateriaal,

voor een gebakken klinker of voor een natuursteen tegel.

Een terras of een looppad aanleggen in de tuin kan op veel verschillende manieren, verschillende materialen kunnen heel leuk worden gecombineerd en er zijn meerdere legverbanden mogelijk.

OVER DENNIS BLEZER AANLEG, ONDERHOUD & VERHUUR

In 2009 als ZZP-er gestart zijnde machinist en chauffeur in grondverzet, loonwerk en in wegenbouw. In 2011 ons eerste personeelslid aangenomen om aan de vraag te kunnen voldoen. Nu, in 2020, zijn er 6 vaste werknemers in dienst om elke klus te klaren: van riolering vervangen tot inval machinist, van tuinen aanleggen tot bomen snoeien en van containers plaatsen tot een kelder uitgraven.

Meer over Dennis Blezer Aanleg & Verhuur >>

CONTACT

Dennis Blezer

Aanleg, Onderhoud  & Verhuur
Ingberweg 5

6269 NG Margraten

 

Tel: 06 122 89874
E-mail: 
dennis@blezer.com

Volg ons online

  • Facebook - White Circle