top of page
Dennis Blezer Tuinaanleg, Onderhoud en Verhuur

BOOMVERZORGING

Bomen kappen

Heeft u een boom in de weg staan op een moeilijke plaats?

Wij kunnen u helpen met het kappen van bomen. Door middel van klimtechniek, een hoogwerker of een telekraan worden bomen die op een moeilijke plaats staan verwijderd. Zo kunnen we u zelfs in de meest lastige situaties helpen bij het bomen kappen.

 

Het frezen van de stronk en eventueel het aanplanten van een nieuwe boom behoort ook tot de diensten van de boomverzorgers van Dennis Blezer Aanleg, Onderhoud & Verhuur. Boomverzorging is een veelgevraagde dienst binnen ons bedrijf.

Wat wij ook kunnen:

Het frezen van boomstronken met een stobbenfrees behoort ook tot onze mogelijkheden. Waar de stronken zich ook in de tuin bevinden; we komen er met een machine altijd wel bij. We maken gebruik van verschillende soorten machines zodat we op elke plek in de tuin kunnen komen.

Bomen snoeien

Omdat het een lastige klus kan zijn om een boom correct te snoeien,

kunt u hier het beste een professionele boomverzorger voor inschakelen.

Een professional kan de boom gezond houden en zo de levensduur van de boom bevorderen. Een jonge boom laten snoeien gebeurt vanwege heel andere redenen dan een oude boom laten snoeien. Jonge bomen zijn nog zo te vormen dat er een gezonde kroon ontstaat. De kroon wordt gedragen door de stam en omvat de takken met daaraan de bladeren. Vaak is het zelfs zonde om een jonge boom niet te snoeien. De jonge boom kan dat extra zetje de goede kant op wel gebruiken om een lang en gezond leven te leiden. Een oude boom wordt daarentegen vaak gesnoeid om zieke, dode of beschadigde takken te verwijderen alsook om de kroon uit te dunnen wanneer deze te zwaar is. Verschillende bomen vragen daarom om verschillende maatregelen.

bottom of page