top of page
Dennis Blezer Tuinaanleg, Onderhoud en Verhuur

GLADHEID & VEGEN

Gladheidbestrijding & Veegwerkzaamheden

Wilt u als bedrijf uw klanten met een gerust hart kunnen ontvangen tijdens de winterperiode zonder het risico te lopen dat klanten uw bedrijf niet kunnen bereiken

of bent u als particulier niet in staat om uw oprit sneeuwvrij te maken?

Dennis Blezer Aanleg, Onderhoud & Verhuur biedt u tegen zeer scherpe wintertarieven de mogelijkheid om tijdens gladheid of sneeuwval uw verhardingen sneeuwvrij te houden.

Dennis Blezer Aanleg, Onderhoud & Verhuur is goed voorbereid op de winter, zo staan de pallets strooizout al te wachten, de strooiwagens zijn paraat en de minishovels met sneeuwschuiver draaien al warm.

Wij beschikken over voldoende capaciteit om uw bestrating binnen een handomdraai sneeuwvrij te maken tijdens de wintermaanden.

Veel bedrijven en particulieren vinden het prettig dat er een bedrijf is dat de gladheidsbestrijding van hun terrein verzorgt. U maakt hierover vooraf duidelijk afspraken met ons zodat u er van op aan kunt dat uw oprit of terrein er schoon bij ligt tijdens de winter.

Wij zijn er: Het vakkundige team van 

Dennis Blezer Aanleg, Onderhoud & Verhuur

staat al klaar om sneeuw te ruimen

De 6 vaste medewerkers kunnen in teams op pad gaan om paden, opritten en parkeerplaatsen sneeuwvrij te maken. Bel of mail om een afspraak te maken en de mogelijkheden te bespreken.

bottom of page